Легнете на едната страна со поставена перница под вашата глава. Партнерот се спушта на колена веднаш позади вашата бутна коска, факајќи го нежно вашето тело.

the-linguini-sp md

Потоа, ве подигнува во висина на неговиот пенис и ја става едната нога помеѓу вашите нозе со цел да може да влезе и пенетрира во вас. Ја спушта едната дланка на вашиот грб за за подобра рамнотежа.

Оваа позиција доведува до одлична стимулација на Г-точката на вашата партнерка.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium