Парнерката нека легне на стомак со полуисправени нозе, со поставена перница под нејзината половина. Вашиот дечко седи веднаш зад вашиот задник со нозете ставени до вашите раце за поддршка и стабилност.

electric-slide-sp-md

Парнерот се наведнува назад во 45-степен агол над вашето тело, за може да влезе во вас. Додека пенетрирате со движења напред-назад, соберете ги вашете нозе за поголемо уживање.

Одмарајте ги вашите нозе додека се придржувате на вашите раце за подолга пенетрација.

Оваа поза е идеална за парнерката која има чуство на мажаса за време на пенетрација и истата цело време одмара на душекот, додека партнерот има чуство како да „пилотира“ со авион.

Пробајте ...

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium