Топлото време е идеално за да пробате секс во природа. Со вас земете ладна вода или некој освежителен пиалок, покривка или ќебе и средство за заштита од ултравиолетовите зраци.

seks poza za vo priroda

Парнерот седи со раширени нозе, така што колената му се раздвоени а стапалата му се допираат. Парнерката се сместува помеѓу бутовите на парнерот до неговиот полов орган. Во оваа поза парнерите можат да се мазат, бакнуваат и галат по целото тело.

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium