Дозволете му на парнерот да седне со прекрстени нозе на подот или душекот пред да го „јавнете“. Спуштете ја парнерката подолу на вашиот пенис, и ставете ги нејзините нозе околу вашиот врат.

torrid-tug-of-war-sp md

Додека сте наместени лице в лице, секој поединечно нека ги грабне колената на парнерот и спуштете ја главата доволно назад, во близина на подот или душекот. Обидете се да ја задржите оваа позиција што подолго за време на пенетрацијата.

Оваа поза е идеална за сите оние кои се чуствуваат еластично и сакаат да пробаат нешто ново од листата на „Кама сутра“.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium