Оваа поза носи голема блискост на парнерите за време на пенетрацијата и истата е исполнета со врели бакнежи бидејќи главите на партнерите се поставени една спрема друга.

now-and-zen-sp md

Позата е лесна за изведување, па нема што многу да објаснуваме околу тоа.

Едноставно, додека парнерите лежат во исправена позиција на душекот свтени еден кон друг, девојката  го пречокорува т.е опкружува со едната нога парнерот така што тој на еден начин ќе се најде меѓу двете нозе на парнерката.

Позата не доведува лесно до оргазам но и идеална за романтични допири и бакнежи за време на сексот. Позата е исполнета со емоции што доведува до смеење и максимално уживање ...

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium