Парнерот нека седне на душекот со исправени нозе. Парнерката свртена со грбот кон него, нека легне врз неговите нозе така што ќе го опфати околу половината парнерот.

bootyful-view-sp md

Парнерката може да ги исправи нозете до крај со цел да се релаксира и опушти. Пенетрирајте така што ќе се лизгате по нозете на парнерот.

Позата доведува со длабока пенетрација, a тој ќе ужива во убавата глетка на вашето тело.

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа