Секс поза на денот (18+)

supernova-sp md. thumbПартнерот нека легне на грбот, така што горниот дел од телото ќе виси ндавор од работ на душекот, во позиција која на вас ќе ви направи одобен простор за лежење. Вие спуштете се полека со свиткани колена (стапалата ставете ги на душекот, а не на партнерот) врз вашиот партнер.

Повеќе...

love-seat-sp-md thumbКажете му на вашиот партнер да легне на грб, поптрен на лактите со свиткани нозе во колената. За подобра стабилност нека стави перница под неговиот грб.

Повеќе...

red dragonЛегнете на вашиот стомак со исправени раце над вашата глава. Со перница поставена под вашата половина, раздекете ги нозете странично.

Повеќе...

g-spot-jiggy-sp md. thumbСпуштете се со сите четири на подот, додека вашиот партнер е позади вас клекнат на колена, држејќи го вашиот задник поради рамнотежа. Добро поставената поза , може да резултира со големо уживање и стимулација на Г-точката кај партнерката.

Повеќе...

the-erotic-end-sp md thumbПартнерот нека седне на подот со целосно иправени нозе, за да се чуствува удобно. Спуштете се во неговиот скут, свртена со грбот придржувајќи се за подот со врвот на прстите.

Повеќе...

row-his-boat-sp-md thumbВашиот партнер седи на удобен стол, во полулегната позиција со широко раширени нозе.

Повеќе...

amazonАмазон позата е една од најтешките пози за изведување во коишто девојката се наоѓа одозгора. Не е за оние што сакаат лесен и удобен секс, но ќе им се погоди на оние коишто сакаат да експериментираат.

Повеќе...

downstroke-thumbОваа поза ја нарековме Стоечки „Длабок влез“ бидејќи се базира на истоимената поза со тоа што се изведува додека дечкото стои покрај креветот.

Повеќе...

crabОваа поза се вика Рак, бидејќи пред да се пристапи кон пенетрацијата, девојката мора да биде во позиција која личи на ракче.

Повеќе...

gliderОваа поза ја нарековме Лизгач, додека англиската верзија се вика Leg glider. Позата спаѓа во оние коишто не се наједноставни за изведување, но поагилните ќе имаат многу забава.

Повеќе...

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium