Секс поза на денот (18+)

scarfАко сакате да ја задоволите вашата девојка, има безброј начини за да го направите тоа. Купете и чоколадо, однесете ја на романтично зајдисонце или понудете и екстра оргазам со вашиот јазик.

Повеќе...

launch-padОваа поза се вика Лансирање или Launch pad на англиски. Позата го има совршеното име, бидејќи завршетокот на чинот ќе предизвика вистинска експлозија во креветот.

Повеќе...

lotusПозата Лотус е многу слична на позата Медуза. Се работи за нијанси и за вкусови.

Повеќе...

krstКрст е слична со позата „Заспана убавица“, но сепак е различна и нуди малку поинакво уживање.

Повеќе...

suplex-herСуплекс се нарекува оној потег при којшто борачите ги префрлаат своите противници преку рамо и на земја, а ние немаме поим како се сарекува тоа на македонски. Како и да е, сигурни сме дека и вие не сте нешто заинтересирани особено за терминологијата.

Повеќе...

sybian-reverse-thumbАко ви се допанда позата Сибијан, еве предлог за нешто слично. Ова е Сибијан наопаку, што значи ќе ви требаат истите реквизити, едно отоманче и две тела желни за секс.

Повеќе...

bended-kneeОваа поза се вика Свиткано колено. Слична е на позата „Танцувач“, но е малку поопуштена и подостапна за широките заљубени народни маси.

Повеќе...

arm-chairЕве една забавна поза која со која што ќе можете да се забавувате долго кога ќе го погодите вистинскиот ритам. Се вика Фотелја или Armchair.

Повеќе...

pistonКлип или Piston, е поза во којашто мажите ќе треба вистински да покажат дали доволно дигале тегови. Па, ако сте од оние девојки коишто сакаат набилдани момци, ви предлагаме да си ја барате оваа поза како редовен дел од репертоарот.

Повеќе...

bodygardТелохранител е една од егзотичните пози којашто не смеете никако да ја пропуштите. Таа едноставно е задолжителна во сечиј репертоар доколку сексот го сфаќа како уживање, а не обврска и навика.

Повеќе...

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа