Секс поза на денот (18+)

intersextionПозата „Заспана убавица“ е една од оние пози за коишто треба да бидете вистински „сексперт“ за да уживате во неа.

Повеќе...

jellyfishНе се плашете од името на оваа секс поза, но ако сте запнале со стравот, тогаш стравувајте дека тешко ќе успеете да ја изведете.

Повеќе...

cradleЛулка ја нарековме оваа секс поза, којашто на англиски е наречена Cradle. Како и да се вика, името не е важно, само пробајте ја, одлична е.

Повеќе...

sybian-thumbЈасно е дека девојките без разлика на тоа дали имаат партнер или не, никогаш вистински нема да се откажат од мастурбацијата. Но, баталете ги помагалата и себезадоволувањето кога имате партнер. Оваа поза е совршена за „тие моменти“.

Повеќе...

victoryПозата Викторија или „Победа“ се базира на стандардната мисионерска поза.

Повеќе...

golden-gateВреме е за нешто поинакво. Сигурно сите знаат за класичната 69 поза, но што мислите за оваа, Golden Gate поза, именувана според популарниот мост од Сан Франциско.

Повеќе...

pirates-bountyПозата Пиратски брод е слична со Длабок влез, којашто се покажа како исклучително популарна со оглед на реакциите коишто ги добивме по објавувањето.

Повеќе...

screw-thumbЗаштрафувач или Screw е поза којашто е исклучително интересна и се базира на Пеперутка што ја објавивме претходно.

Повеќе...

side-rider-thumbСтраничен јавач е поза од серијалот „Каубојки“, или поточно поза каде девојката е врз дечкото.

Повеќе...

mirror-of-pleasure-thumbУште една од серијата егзотични пози, наречена „Огледало на задоволството“. Оваа поза е многу слична на „Длабок влез“ којшто ја претставивме неодамна.

Повеќе...

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа