Секс поза на денот (18+)

basset-hound-thumbБасет е поза од „фамилијата“ кучешки пози, а се нарекува така бидејќи партнерите се своите тела се многу близу до подот, што потсетува на сортата кучиња наречена Басет.

Повеќе...

mastery-thumb„Газда“ или Mastery е прекрасна поза за оние што сакаат многу бакнување за време на сексот.

Повеќе...

spoons-thumbПозата „Лажици“ или Spoons, е поза којашто ретко кој ќе каже дека не ја сака или не ја смета за една од неговите омилени секс пози.

Повеќе...

fuck-face-thumbFuckface. Така се вика оваа поза. Едно од подобрите сценарија за орален секс во коишто ужива дечкото.

Повеќе...

forbiden-fruit-thumbВи претставивме две пози без пенетрација, па време е да ви поставиме и еден придизвик од „семејството“ орални задоволувања на партнерот.

Повеќе...

bridge-thumbПозата мост е слична на онаа што веќе ви ја прикажавме, а ја нарековме Лак (Arch).

Повеќе...

bookends-thumb„Корици“ позата би требало да произлегува од „фамилијата“ на мисионерски пози, меѓутоа воопшто не наликува на класичната мисионерка.

Повеќе...

doggy-style-thumbИма ли воопшто потреба да ја претставуваме оваа поза како нова за вас? Сигурно не. Сепак, за да преминеме на посложените форми коишто произлегуваат од класичната кучешка поза.

Повеќе...

dancer-thumbНекои сексот го доживуваат како чисто задоволување на потребите и го сакаат „што поживотински - тоа подобро“, а некои многу повеќе уживаат во интимниот секс и емотивната поврзаноста при сексуалниот чин. Оваа поза е токму за вторите.

Повеќе...

asian-cowgirl-thumbНемаме поим зошто е наречена азиска, веројатно им е омилена таму далеку на истокот, којзнае. Како и да е, ова е интересна поза и е убава верзија на стандардната Cowgirl.

Повеќе...

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа