Секс поза на денот (18+)

deep-stick-thumbНавистина е смешно да ги преведуваме оригиналните имиња на секс позите, но едноставно мораме. Така, ви ја нудиме позата „длабок влез“ или на англиски Deep Stick.

Повеќе...

acrobat-thumbАкробат е екстремна форма на Родео позата. Тоа е многу поблиска и поинтимна поза за разлика од родеото.

Повеќе...

arch-thumbПозата „Лак“ изгледа како навистина едноставна за изведување и мораме да кажеме дека навистина и е едноставна, но тоа не ја прави воедно и неинтересна.

Повеќе...

peperutka-thumbПеперутка е прекрасна поза за оние коишто сакаат да ги испробаат куќните елементи, мебелот, скалите и сè она коешто ќе им се види пригодно за секс.

Повеќе...

rodeo-thumbРодео комлетно се базира на Cowgirl позата за која што напишавме минатиот пат.

Повеќе...

cowgirl-thumbОткако ви предложивме две „нестандардни“ пози во коишто нема пенетрација, одиме со малку вистинска акција.

Повеќе...

68-za-nego-thumbОткако вчера ја напишавме првата секс поза - „68 за неа“, логично денеска одиме со „68 за него“.

Повеќе...

68-za-nea-thumbОд денес започнуваме со еден убав циклус на секс пози во надеж дека нашите читатели ќе имаат можност да ги испробуваат на дневно ниво и со тоа секако ќе имаат секс секој ден.

Повеќе...

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа