Оваа фотографија од малечката Меридит ја сподели тимот хумантарци на Т-Мобиле за Македонија, а ние со задоволство ја пренесуваме понатаму. Се работи за Меридит која успеала да се избори со ракот и да преживее.

Вели: „Јас сум Меридит. Имам 5 ипол години. Денес, 20 март 2012 година е последниот ден од мојата хемотерапија. Во септември, имав 28 дена радијација. Имав безброј скенирања, зрачења и тестирања на крвта. Чао глупав раку. Јас ПРЕЖИВЕАВ.

meridith-survivor

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

bikini-kino-milenium