pc

Неисправен компјутер предизвикува поголем стрес од метеж во сообраќај или подмирување на сметките.

 

Повеќе од 50% од Французите се изјасниле дека се незадоволни од општите карактеристики на нивните компјутери. Дури 91% навеле дека незадоволството при работата со таквиот компјутер им претставувало извор на стрес, а 30% од нив проблемите со компјутерот ги доживувале како постресни од подмирување на сметки или сообраќаен метеж.

За 26% од испитаниците извор на незадоволство претставува што не знаат како брзо да го решат проблемот со компјутерот.

Третина велат дека не можеле да го оспособат компјутерот за работа подолго од еден ден, а повеќе од 50% не можеле да се поврзат со интернет подолго од една седмица.

61% од Французите, персоналниот компјутер го користат повеќе од два часа дневно.

Анкетата е правена за потребите на Krusiala - специјализирана онлајн продавница за мемориски картички и компјутерска опрема.

ја сакам Македонија: тука
навивам за мојата репрезентација: тука

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium