crndrob

Како изгледа здрав црн дроб, а како „пијан“. Погледнете ја фотографијата во прилог.

На левата страна се наоѓа здравиот орган, а на десната болниот цирозен црн дроб.

Јасно е дека прекумерната конзумација на алкохол доведува до опасни последици по здравјето. Разликата помеѓу овие два органи е шокантна. Дали ова е доволна причина да се оддалечите од чашката?

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium