Живот

zodijak.12Дознајте каква инспирација ви треба на вас водејќи се според Зодијакот. Имено, овие инспиративни цитати испраќаат моќни пораки до секој хороскопски знак.

Повеќе...

cats.0Живееме во динамично и напорно општество во кое стресот е неизбежен дел од секојдневието.

Повеќе...

04.04Дали некогаш сте помислиле да гушнете дрво или пак веќе го имате направено тоа некогаш во животот? Некои луѓе сметаат дека придобиките од гушкањето дрва се најчесто врзани со сопственото убедување. Но, сепак постојат и некои точки кои можат да се споменат независно од вербата, а да се засновани на научни факти.

Повеќе...

2.sestriТаа е личност за која најмногу се грижите, и која понекогаш најмногу ве нервира. Таа понекогаш лошо се однесува, но и ве држи под контрола. Вие сте тука од нејзиниот прв ден од животот и таа засекогаш го промени вашиот живот.

Повеќе...

 luta.zenska25Зборуваме за мошне љубоморен, импулсивен и одмаздољубив знак во хороскопот. Иако сите од знаците во Зодијакот можат да се однесуваат како него, сепак тој е никогаш не останува должен кога е повреден, омаловажен или посрамен, и секогаш враќа со соодветна одмазда.

Повеќе...

utro.100Тоа што го правиме наутро ни го одредува и текот на останатиот дел од денот. Ова се навиките на успешните луѓе, кои тие ги применуваат по будењето.

Повеќе...

kniga.21Есента е сезона во која поголем број часови поминуваме во нашиот дом. Па, затоа искористете го времето поминато меѓу 4 ѕидови за да ги прочитате овие пет книги...

Повеќе...

vloka.01„Terre Des Femmes“, швајцарска организација за човекови права која се фокусира на половата рамноправност, преку фотографии нè потсетува дека вредноста на една жена никогаш не треба да се мери според должината на нејзиното здолниште, длабочината на деколтето или висината на потпетиците.

Повеќе...

tv.0509Играњето видео игри, пиењето пиво или гледањето на телевизија кај нас воопшто не се сметаат за професии, но во светот, тие за многумина се професии од соништата. Но, дали сте знаеле дека токму некои од тие професии навистина постојат?

Повеќе...

skopsko.01Роденден, именден, свадба и уште 101 причина да се наздрави со СКОПСКО.

Повеќе...

zj 300x250-min

mileniumbanner21