Малата Амбер Џејкобс, од Велика Британија, е најмалата диџејка во светот, со само шест години.

najmal-dj

На светов само диџеји ни се потребни, и никогаш не ни се доволно. Шала на страна, но ова девојче со шест години, покажа на многу постарите нејзини „колеги“ дека не е толку тешка работа, да бидеш диџеј.

Всушност, малата Амбер или позната под своето уметничко име „DJ AJ“, има свој дел, кој трае половина час, од интернет радио емисија која ја води нејзиниот татко, а е во етерот секоја недела. За тие 30 минути, малата диџејка, пушта песни кои и се омилени, пред сè, рок музика, и покрај тоа она си раскажува за тоа, зошто и е таа песна толку омилена и за секојдневните случувања во училиште.

 

 

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа