Двајца браќа од Њујорк, чекале од 2006-та година, за да си ги подигнат парите, кои ги добиле на игра на среќа.

new-york-loto

По потекло од Пакистан, браќата Енди и Најел Ашкар, пред шест години, добиле пет милиони долари. Но едноставно, решиле да не ги земат во тој момент. Тоа го направиле од причина, што се плашеле дека парите ќе им ги променат животот многу брзо и дека можеби ќе ги направат „расипани“, нешто што најмногу се плашеле. Помалиот од браќата, се плашел дека девојката која била со него во тој момент, ќе остане со него во врска, само заради парите. Но, девојката го поминала тестот, и сега веќе е сопруга на новиот милионер.

Парите ги повлекле 11 дена пред истекувањето на важноста на добивката, и сега ќе можат да уживаат во парите, но со резерва, дека треба да ги трошат за вистински потребни работи.

 

 

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа