prst-2-tocki-jas-thumbНаградуван краток филм, во кој се чита една од најдобрите 5 поеми на сите времиња, комбинирано со прекрасни снимки.

Поемата е напишана од Дерик Браун, кој всушност е човекот кој ја чита во овој краток филм, кој победи на 26 филмски фестивали, во својата конкуренција, за 1 година.

 

 

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа