Иако Нова година се ближи, подготовките за дочек најверојатно планирате да ги завршите последниот ден од декември. Но зошто да го чекате последниот момент? Доколку со припреми започнете денес, за утре ќе ви остане малку работа. Ви откриваме што да направите денес, за да го избегнете стресот и на забавата да отидете опуштени и спремни за добра забава.

nova godina podgotovka

-Направете пилинг на лицето и телото

-Издепилирајте се

-Нанесете крема за самопотемнување

-Средете ги веѓите

-Ако планирате да се фарбате, направетего тоа денес

-Припремете облека за прославата, испеглајте ја и уредно ставете ја на видно место

-Подгответе ги чевлите и другите аксесоари за вечерта

-Ако имате време, добро би било да испробате како би ви стоела шминката и фризурата која планирате да ја носите

Убав помин!

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа