Со неверојатен поглед на Лос Анџелес, Каталина и брегот на Калифорнија вредноста на овој имот е 36 милиони долари...

Сместен меѓу крошните на дрвата, овој имот е како ваш приватен ресорт. Ова современо ремек дело е визија за дом од стакло во кој енергијата лесно тече од една соба во друга, од надвор кон внатре и обратно.

Има шест спални соби, 10 бањи, куќа за гости, инфинити базен и уште многу други погодности што го прави еден од најпосакуваните имоти во Калифорнија.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа