Наутро, попладне или пак навечер? Вашиот час на раѓање може да ги отслика карактеристиките кои ги поседувате.

Од 00 до 02 часот наутро се раѓаат љубопитни луѓе кои сакаат да се натпреваруваат.

Од 02 до 04 часот се вредни луѓе кои се ориентирани кон материјалните вредности во животот.

Од 04 до 06 часот се раѓаат храбри личности кои можат да преминат преку секаква препрека и имаат способност за лидери.

Од 06 до 08 часот е време резервирано за мистични луѓе, кои се посветени на религијата и имаат нагласено чувство на емпатија.

Од 08 до 10 часот се раѓаат хуманисти и мошне шармантни луѓе.

Од 10 до 12 часот е термин резервиран за активни типови кои сакаат да го сменат светот на подобро.

Од 12 до 14 часот се необични луѓе, желни за авантура и ризик, со бујна фантазија.

Од 14 до 16 часот е временски термин за силни луѓе, незаменливи во нестабилни ситуации и времиња.

Од 16 до 18 часот се раѓаат мирни карактери кои имаат способност да ја согледаат ситуацијата во целина и со добра нарав.

Од 18 до 20 часот се раѓаат луѓе со силна волја, способни за големи подвизи.

Од 20 до 22 часот е термин за личности кои никогаш не може да се задоволат со скромна животна улога.

Од 22 до 00 часот се филозофски настроени луѓе, кои не ретко се несфатени од другите.

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа