Дали нештата секогаш се одвиваат како што сакате, или пак никогаш ништо не ви оди според планот? Сигурно имате забележано дека некои луѓе едноставно имаат повеќе среќа од другите. Дали знаевте дека голем дел од оваа среќа зависи од вашиот хороскопски знак? Па, погледнете ги хороскопските кои ги следи среќа ви животот благодарение на знакот во кој припаѓаат.

БЛИЗНАЦИ

Тие се секогаш на вистинското место во вистинското време. Зборлести се, умеат да го забавуваат целото друштво и луѓето ги обожуваат. Од секој ситуација се извлекуваат со шарм. Тие се одлични манипулатори, а со голема леснотија им се вовлекуваат на луѓето под кожа. За нив велат дека „умеат жедни преку вода да ве пренесат“. Близнаците се ведри и остроумни.

Невозможно е да не ги забележите. Не поднесуваат монотонија. Имаат две различни страни на личноста и никогаш нема да знаете со која зборувате. Двата близнаци лесно се прилагодуваат на животното опкружување, поради што е пак привилегија да ги познавате и имате во Вашиот живот. Друштевни се и забавни. Тие никогаш не мируваат, па не е ни чудно што обично имаат многу хобија и интереси.

Често се снаодливи и лојални, па одлично се снаоѓаат во различни сегменти од животот. Во нивно друштво никогаш нема да Ви биде здодевно! Понекогаш знаат да бидат површни и таинствени. Исто така, знаат да бидат експресивени.

СТРЕЛЕЦ

Тие се дефиниција за среќа, веселба и егзотика. Секогаш подготвени за нова авантура со блескава насмевка на лицето. Ним им се отворени сите врати и ни една препрека на патот не може да ги сопре. Планетата која владее со овој знак е Јупитер – планетата на моќта, успехот и среќата. Стрелецот е голем љубител на добрата храна, пијалак и одлична музика. Тој е вечен борец против неправдите, а пријателството претставува важен сегмент од неговиот живот. Неговиот млад дух е надополнет од убавиот надворешен изглед и спортската физичка градба.

Стрелецот има отмена природа која прилега на аристократ и оттаму произлегува неговиот интерес за поблагородни спортови како што е тенисот. Иако, негува почит кон традиционалните вредности, тој понекогаш знае да биде и бунтовник и не се води слепо по општоприфатените морални начела. Благодарение на неговиот натпреварувачки дух секогаш освојува бројни награди, медали и признанија. Соработката со други луѓе не му е баш силна страна бидејќи знае да биде строг и комплициран.

Понекогаш знае и да казнува ако неговите барања не се исполнети во целост. За овој хедонист по природа нема поголема казна од недостатокот на време и пари. Животните цели и желби на овој знак се навистина големи, но остварливи.

ДЕВИЦА

Вие сте најсреќниот знак. Вашите ѕвезди направиле вистинска магија и се подредени на тој начин што вие имате најмногу среќа од сите. Совршеноста е секогаш вашето мото и никогаш не се задоволувате со малку. Вашето напорно работење комбинирано со вашата среќа е сè што ви е потребно. Секогаш ги постигнувате најдобрите

marijaSerif

bikini-kino-milenium