Демотиватори

Некој за една партија ПЕС?

Повеќе...

Свадбата на Бетмен.

Повеќе...

Што гледате на фотографијата?

Повеќе...

Цицки, треба ли повеќе мотивација?

Повеќе...

Петок е!

Повеќе...

Демотиватор (Ромео и Јулија)

Повеќе...

Демотиватор (Поларна мечка)

Повеќе...

Така е тоа кај нас

Повеќе...

Кој се смее последен...

Повеќе...

Демотиватор (Коцар со снајпер)

Повеќе...