Демотиватори

Небото ни даде знак.

Повеќе...

Кога е гага и киселината е блага, но ништо не е вечно.

Повеќе...

Како да се справите со поскапувањето на бензинот? Викнете поп нека ви отпее молитва.

Повеќе...

Неговото ферари

Повеќе...

Се зборува дека девојките сакаат момци кои носат розеви маици само иронијата лежи во тоа што, момците што носат розеви маици не сакаат девојки. Ја заборавивме дефиницијата за тоа како едно момче треба да изгледа.

Повеќе...

Кифличките на баба...

Повеќе...

Или демотиватор ако немате нешто благо покрај вас.

Повеќе...

Нов предизвик за македонската фудбалска репрезентација

Повеќе...

Демотиватор (Паметниот пишува, будалата памти)

Повеќе...

Демотиватор (Незгодна ситуација)

Повеќе...

banerIscelitelMilenium