Демотиватори

Демотиватор (Другарот што не пие)

Повеќе...

Демотиватор (Мојот Валентин)

Повеќе...

Деечкоооо

Повеќе...

Демотиватор (Чак Норис како птица)

Повеќе...

На секоја акција има и реакција.

Повеќе...

Кој како реагира по раскинувањето?

Повеќе...

Демотиватор (Господин Господин Вајдер)

Повеќе...

Мотиватор (Вистински пријател, засекогаш)

Повеќе...

Демотиватор (Среќа во несреќа)

Повеќе...

Демотиватор (Не сум оженет)

Повеќе...

banerIscelitelMilenium