Демотиватори

Демотиватор (Северина и снегот)

Повеќе...

Демотиватор (Тврдоглав човек)

Повеќе...

Демотиватор (14 февруари)

Повеќе...

Мотиватор (Добри луѓе)

Повеќе...

Работна навика на сите обожаватели на зимата и снегот. Барем би требало да биде...

Повеќе...

Многу работи се променија во денешно време. Дури и начинот на дознавање на временска прогноза не е веќе тоа што беше.

Повеќе...

Да, да, голем дел од вас ќе се сложат со ова.

Повеќе...

А тогаш таму некаде во длабочината, се слуша нешто налик ѕвонење...

Повеќе...

Дали и на Вас ви се случува ова секогаш кога ќе извадите пакетче мастики на виделина?

Повеќе...

Немаат фејсбук, а сепак знаат кога ни е роденден

Повеќе...

banerIscelitelMilenium