Демотиватори

Научниците се шокирани...

Повеќе...

Искористете ја зимата на вистински начин

Повеќе...

Само момците ќе успеат да ја сфатат оваа шега.

Повеќе...

Демотиватор (Ќе ме земеш за жена и крај)

Повеќе...

Демотиватор (Зимска опрема)

Повеќе...

Демотиватор (Голем глушец)

Повеќе...

Мајка ми секогаш ја фаќа паника кога ќе го исклучам мобилниот

Повеќе...

Демотиватор (Тажно е...)

Повеќе...

Демотиватор (Програмирање)

Повеќе...

Демотиватор (Пичи**)

Повеќе...

banerIscelitelMilenium