Демотиватори

Следната тура, ја добиваме од типот со „мечката“.

Повеќе...

Мала шега на сметка на нашите фудбалери

Повеќе...

Дури 99 проценти.

Повеќе...

Демотиватор (Македонски Антартик)

Повеќе...

Надвор е толку ладно што...

Повеќе...

Демотиватор (Клуч)

Повеќе...

Умрел Чак Норис, но...

Повеќе...

Мотиватор (Црвено жолт град)

Повеќе...

Лол-Номче.

Повеќе...

Мотиватор (Ниш)

Повеќе...

banerIscelitelMilenium