Хороскоп
None
23 - 29 јули 2012

Бик 21.4. - 20.5.

ѕвезди

Љубов: Има ли некој забелешка за Вашиот љубовен избор, пуштете го слободно нека зборува што сака. Радоста со која Вие зрачите ќе им покаже на сите дека не се во право. Оние коишто се слободни, ги очекуваат возбудливи денови.

Работа: Ќе ја загубите контролата над ситуацијата или пак постојано ќе Ви наоѓаат забелешки за работата. Недостатоците на некои луѓе ќе Ве нервираат, а постапките на Вашите колеги, ќе Ве предизвикуваат да започнете кавга.

Совет: Настојувајте со одмор да ја надополните загубената енергија.