Хороскоп
None
23 - 29 јули 2012

Близнаци 21.5. - 21.6.

ѕвезди

Љубов: Марс во знакот на вага го засилува вашиот ентузијазам, а заедно со Венера и вашиот еротски набој. Шансите за бременост се големи оваа недела, па ако не сте „расположени“ за тоа, користете заштита.

Работа: Ќе имате успех во работите поврзани со трговија и посредништво. Ќе го проширите влијанието кај колегите и ќе стекнете доверба од шефовите. Исто така, ќе бидете успешни во политичките одлуки и дипломатијата.

Совет: Избегнувајте напорни личности и немојте секому да бидете на „закачалка“.