Хороскоп
None
16 - 22 јули 2012

Рак 22.6. - 22.7.

ѕвезди

Љубов: Повлекувајќи се во себе и анализирајќи ги сите недостатоци, ќе пропуштите прилика за уживање во вистинските возбудувања и авантури. Опуштете се и покажете што чувствувате.

Работа: Многу луѓе ќе Ве поддржуваат во плановите и идеите. Немојте да бидете пасивни. Се што до сега Ви се чинело непремостливо, би можело да се оствари. Заработувачката Ви се подобрува.

Совет: Само со отворен разговор можете да ги решите чувствителните дилеми.