Хороскоп
None
16 - 22 јули 2012

Лав 23.7. - 22.8.

ѕвезди

Љубов: Деновите се идеални за обновување на старите врски, но и за склопување нови. Оние кои немаат партнери би можеле да се најдат во близина на личности со кои делат сличен поглед на животот. Ќе се заљубите.

Работа: Меркур овој период ви овозможува старото да го претворите во ново и да добиете позитвни критики. Работата оваа недела ви носи популарност, а во блиска иднина ви ветува и поголема заработувачка.

Совет: Впијте ги сите благодети на летото - излегувајте, забавувајте се, сунчајте се и капете се.