Хороскоп
None
23 - 29 јули 2012

Девица 23.8. - 23.9.

ѕвезди

Љубов: Брачните односи стануваат напнати. Кога би биле повеќе опуштени и ако повеќе му верувате на Вашиот парнер, би сфатиле дека може да се најде решение за некои работи. Разговарајте!

Работа: Сегашната ситуација ги ограничува Вашите способности, па затоа привремено ќе се повлечете. Водете сметка на обврските кои сте ги презеле и кои морате да ги завршите навреме.

Совет:Избегнувајте ја депресијата, бидете во друштвото на Вашите добри пријатели и забавувајте се.