Хороскоп
None
23 - 29 јули 2012

Вага 24.9. - 23.10.

ѕвезди

Љубов: Ако до сега ви недостигаше романтика во љубовната врска, во овој период ќе успеете да ја обновите токму онаква каква што сакате.

Работа: Ќе покажете луцидност во решавањето на оние работи кои треба да се решат и подобрат. Добри резултати ќе имаат оние ваги кои се занимаваат со работа на компјутер, со технологија и со маркетинг.

Совет: Зацврстете го статусот на работа приближете и се на саканата личност.