Хороскоп
None
16 - 22 јули 2012

Скорпија 24.10. - 21.11.

ѕвезди

Љубов: Ќе расчистите со дилемите и ќе се препуштите на случувањата без оптеретување. На повидок се нови познанства, а приликите за нови љубовни почетоци ќе бидат зголемени.

Работа: Тешко ќе го одвојувате приватниот живот од деловниот, што ќе Ви пречи во посветувањето на обврските. Ќе бидете растресени, па не преземајте работи со голема одговорност.

Совет: Не давајте на работа да Ве провоцираат помалку способните од Вас.