Хороскоп
None
16 - 22 јули 2012

Стрелец 23.11. - 21.12.

ѕвезди

Љубов: Страствените романси и љубовните триаголници ќе ви внесат конфузија во животот. Можни се нови познанства. Искри на интерес можно е да се родат при контакт со личност која што туку ја запознавте.

Работа: Ќе се движите во круг на образовани и успешни луѓе кои би можеле да ви помогнат во кариерата. Патувањата и односите со странци се под заштита на ѕвездите. Вашите квалитети ќе бидат на цена.

Совет: Времето е одлично да се зафатите со домашните работи, поправањето и уредувањето.