Хороскоп
None
23 - 29 јули 2012

Јарец 23.11. - 21.12.

ѕвезди

Љубов: Љубовните новитети ќе бидат поврзани со личноста која работи со Вас или пак работи нешто слично. Оние коишто се во брак, ќе ја остават кризата зад себе и ќе ги разјаснат работите кои долго ги мачат.

Работа: Делувањето заменете го со воздржување. Не ги подржувајте идеите за кои другите сметаат дека се погрешни. Посветете се на планирањето, разработувајте нови идеи, осмислувајте планови, но немојте да ги принудувате другите на нив.

Совет: Внимавајте на трошоците, можно е да потрошите многу пари во овој период.