Хороскоп
None
23 - 29 јули 2012

Водолија 21.1. - 19.2.

ѕвезди

Љубов: Можна е романтична средба со интересна личност додека сте на патување, а можно е и зближување со некоја личност која доаѓа од друг град. Ќе бидете подготвени за нови одговорности, можеби и за брак и деца.

Работа: Бидете внимателни со изјавите. Вашата провокативност и непромисленост може да ги повреди вашите соработници. Меркур ќе внесе збрки во патувањата, трговијата и патувањата.

Совет: Ако сте на годишен одмор, посветете се на љубов, забава и спорт.