Хороскоп
None
16 - 22 јули 2012

Риби 22.2. - 20.3.

ѕвезди

Љубов: Вашето мрзливо однесување ќе влијае на партнеровиот однос кон Вас. Ќе ја запоставите љубовта и ќе дозволите негативните чувства да владејат со бракот или врската.

Работа: Резултатите од поранешна работа и вложување во себе и работата која ја обавувате ќе бидат видливи на секој чекор. Ќе остварите важни договори за професионално напредување во текот на летото.

Совет: Исклучителноста нема да Ви помогне да ги остварите своите љубовни планови.