Македонскиот андерграунд рапер - Арангеловиќ Антонио попознат како Tonyo San по долго време на Јутјуб објави ново парче музика. Тој ја промовираше својата најнова трака - „Одмазда“.

 

tonyo-san

Во најновата песна, за која сними и видеозапис, Тонио Сан е згрозен од луѓето коишто го искористиле рапот за да пропсперираат и коишто не го ценат како стил на животот. Според него, комерцијалата го убива она што му давало утеха во неговите најтешки моменти. 

Текстот е на Тонио Сан, а музиката и аранжманот се дело на Ненад Стефановски. Спотот е снимен во „Шурикен Рекордс“.

Со овој „кам-бек“, Антонио го најави и својот најнов албум „Синтеза на Ум и Меч“.

Е.П | бркај работа

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа