viktorija-jovanovska-01-frontПродолжуваме со серијалот „Фејсбук девојка на неделата“. За оваа недела ја одбравме сексапилната Викторија којашто им пркоси на цензорските правила на социјалната мрежа.

Ве препуштаме на кратките одговори на Викторија за нејзиниот живот и на експлицитните фотографии коишто ни ги позајми лично таа од нејзиниот Фејсбук профил.


Име: Викторија Јовановска - Вики

Години: 20

Број на пријатели на профилот: 4999, ќе треба да се брише или да се отвара нов профил.

Факултет: ПМФ - Туризам

Хороскоп: Овен со подзнак стрелец

Сакам: BMW

Несакам: Неуспех, да бидам игнорирана...

Партнер: Лудо заљубена

Книга: Седумте тајни на космосот

Филм: Хорор. Ќе го издвојам The exorcism of Emily Rose

Музика: House, RNB, Hip-Hop, Rock...

viktorija-jovanovska-03viktorija-jovanovska-11viktorija-jovanovska-13viktorija-jovanovska-17viktorija-jovanovska-18viktorija-jovanovska-19viktorija-jovanovska-20viktorija-jovanovska-22viktorija-jovanovska-23viktorija-jovanovska-29

На нога: Само високи потпетици.

Број: 37-ца

Стил: Провокативен

Во иднина: Сакам да бидам пред камери и објективи. Ако изгубам желба за тоа, секогаш ја имам мојата љубов - туризмот.

Екстра: Не ги проценувајте луѓето според изгледот.

viktorija-jovanovska-04viktorija-jovanovska-05viktorija-jovanovska-06viktorija-jovanovska-07viktorija-jovanovska-08viktorija-jovanovska-10viktorija-jovanovska-24viktorija-jovanovska-25viktorija-jovanovska-26viktorija-jovanovska-27

{jcomments lock}

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium