tea1

Име: Теа Миовска

Хороскоп: Рак

Сакам: одбојка (тренирам)

Не сакам: лицемерие

Партенер: слободна

Kнига: „Тајната“ од Ронда Бирн

Филм: "Тhis means war"

Музика: Сè што ми се допаѓа и звучи убаво

На нога: Штикли

Број: 25

Во иднина: Програмер и одбојкарка

Екстра: Сакам забава, излегување, спорт (особено одбојката), обожавам лето, се трудам да бидам своја и оригинална

tea2

tea3

tea4

tea5

tea6

tea7

tea8

tea9

tea10

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium