bgjorgj5

 

Оваа недела решивме да направиме кратко интервју со Бранкица Ѓорѓевиќ, и’ поставивме неколку прашања, одбравме неколку слики, па се’ си дојде на свое место. Прашањата на кои одговараше се следните:

Име и презиме: Бранкица Ѓорѓевиќ

Место на живеење: Куманово

Средно: СОУ Перо Наков

Сакам да бидам: Психолог

Да ни препорачаш филм: Dear John

А книга: Гол човек - Игор Џамбазов

Од облека: Сукњи

Дали сте во врска: Моментално не

Околу модните ревии: Во модната агенција Intact Models Macedonia сум веќе две години, сум била на модни ревии низ Македонија и во Приштина

bgjorgj8

 

 

bgjorgj10

 

bgjorgj4

 

bgjorgj7

 

bgjorgj6

 

bgjorgj9

 

bgjorgj2

 

bgjorgj11

 

bgjorgj3

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium