За оваа недела Ви го приготвивме интервјуто со Дајана Дидич. Ова се прашањата кои и’ ги поставивме и одговорите кои ги добивме:

Родена во: Нови Сад, Србија

Живееш: Во Скопје

Школување: Средно економско, па Економски факултет во Скопје

Кое лице од естрадата би сакале да Ве однесе на вечера: Тони Зен

Идеалниот маж: Мора да е харизматичен

Меѓу пари и љубов: Одбирам љубов

За викенди: Одам да го посетам родниот град, Нови Сад

Пијалок за на журки: Long Island 

Омилени дизајнери: Tom Ford и Betsey Johnson

Во врска: Моментално не

Брза храна или традиционална: Комбинирано

ddidic1

 

ddidic2

 

ddidic4

 

ddidic6

 

ddidic7

 

ddidic8

 

ddidic9

 

ddidic10

 

ddidic12

 

ddidic11

 

ddidic3

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium