Име и презиме: Катерина Крстевска

Живееш во: Карпош, Скопје

Во животот целиш кон: Успешно завршено образование, добра работа, многу љубов

Сакам: Добра забава и искрено пријателство

Не сакам: Лицемерие, завидливост, негативни мисли и зима

Музика: Hip hop

Облека: Jeans шорцеви

kKrstevska4

 

kKrstevska1

 

kKrstevska2

 

kKrstevska3

 

kKrstevska5

Место за излегување: Не е важно местото, важно е доброто друштво

Дали сте во врска: Не

Со некое лице од естрадата да одите на вечера: Од Македонската нема таков, од околните држави има неколку

Идеалниот маж е: Пред се’ џентлмен, самоуверен, со стил, доминантен, свој

Пари vs. љубов: Парите го вртат светот а единствената работа што не се купува со пари освен здравје е љубовта

Пијалок за викенд: Текила шотови

Дизајнер: Coco Chanel

Храна: Здрава

kKrstevska6

 

 kKrstevska7

 

kKrstevska8

 

kKrstevska9

 

kKrstevska10

 

kKrstevska11

 

kKrstevska12

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium