Фејсбук девојка на неделата

julie-stojkova-thumbОваа недела ја имаме прекрасната газдарица на модната агенција Fashion House, нормално, базирана во Струмица, местото каде речиси и не можете да видите неубава девојка. Директен доказ е и таа самата.

Повеќе...

marijana-gjorgjievska-thumbШто ќе кажете за нашата убавица оваа недела? Битолчанки отсекогаш важеле за девојки со стил кои ја следат модата буквално деноноќно, само што малку од нив се прекрасни како Маријана.

Повеќе...

savka-thumbЈа поврзуваат со една позната македонска медиумска личност, но ние навистина не сакаме да навлегуваме во интимности повеќе од она што овонеделната Фејсбук девојка ни го кажа сама.

Повеќе...

ivana-jovanova-thumbИвана е девојка од Струмица. Да, уште една прекрасна струмичанка.

Повеќе...

vesna-jakimoska-thumbЧудесен град е Струга. Толку многу убави девојки излегуваат од таму. Овој пат, доаѓаме до нашата трета стружанка. Се вика Весна Јакимоска и ќе ве освои со својот совршен изглед.

Повеќе...

ana-georgieva-thumbОваа недела имаме девојка која нема ниту една фотографија направена кај професионален фотограф, ако не ја сметаме оваа насловната која е матурска фотографија. Да бидеме искрени, ептен ни е мерак заради тоа, бидејќи од старт ја замисливме оваа рубрика така, но убавите девојки не заведоа исто како во реалноста.

Повеќе...

angelina-jovanovska-thumbПред да замине кон крајот на април во Кина, каде што ќе ја претставува Македонија како мисица на изборот за најубава девојка од ориенталниот туризам, ние ја објавуваме на нашите страници Ангелина, со надеж дека ќе бидеме талисман за среќа.

Повеќе...

klimentina-thumbНикогаш доволно од манекенки. Оваа недела имаме една прекрасна девојка, која никако да ја начекаме насмеана, но, тоа апсолутно не пречи таа да изгледа прекрасно.

Повеќе...

barbi-thumbДевојката за оваа недела е малку попозната од она што би сакале „нашите“ фејсбук девојки да се, но, едноставно не можевме да одолееме на шансата да ја имаме на нашите страници.

Повеќе...

vixi-thumbНа госпоѓица Каровска пред два дена и беше роденден, а ние едноставно моравме да и го честитаме роденденот јавно.

Повеќе...

banerIscelitelMilenium