Фејсбук девојка на неделата

daniela-petkovska-thumbОваа недела имаме една фрапантна велешанка. Се работи за девојка којашто е апсолвент на еден факултет кој бара девојка со „став“, но таа е повеќе посветена на хонорарната работа и семејтството.

Повеќе...

anastasija-chupetreska-thumbИ дојдовме до тој момент. Имаме прилепчанка како фејсбук девојка на неделата.

Повеќе...

ita-serafimovic-thumbaОд Ита побаравме да напише опширен одговор за секое од прашањата и се изненадивме кога добивме мал реферат за секое од нив. Мораме да признаеме, едноставно ги обожаваме девојките коишто знаат да дадат прекрасни духовити одговори како овие на овонеделната Фејсбук девојка.

Повеќе...

dance-miteva-thumbПродолжуваме со серијата фејсбук девојка на неделата. За оваа недела, ја одбравме - Данче Митева.

Повеќе...

dragana-spasovska-thumbОваа девојка ни беше предложена од неколку читатели, а еден од момците што работи во одржување на бркајработа.мк е дефинитвно „затрескан“ во неа, ама не признава.

Повеќе...

viki-ristovska-thumbИзгледа името Викторија е предзнак за нешто секси кај нас. Веќе имавме една убавица со име Викторија, нашата затаена колумнистка Викторија раскажуваше за некои свои случки во еротските колумни, а сега ја имаме како фејсбук девојка на неделата - Викторија Ристевска.

Повеќе...

maya-thumbИзгледа Струмица е најатрактивниот дел од Македонија, па од таму имаме уште една Фејсбук девојка на неделата. Овој пат, ви ја претставуваме Маја Владевска.

Повеќе...

tanja-ivanovska-thumbЗа малку немаше да успееме да ја комплетираме статијата за овонеделната фејсбук девојка. Се заинативме токму оваа девојка да се најде на нашите страници и на крајот успеавме.

Повеќе...

vesna-vranishkoska-thumbИма нешто прекрасно во оние девојки „со став“. Фејсбук девојката на неделата што сега ќе ви ја претставиме, покрај тоа што може со својот изглед да ве собори на земја, може и со своите борбени вештини.

Повеќе...

maria-hadzi-andonova-thumbНи тргна со манкенеките. Оваа недела во рубриката Фејсбук девојка имаме уште едно лице коешто можете да го сретнете во весниците, по телевизиите, а од неодамна и во една привлечна рекламна кампања. Ви ја претставуваме Марија Хаџи-Андонова.

Повеќе...

banerIscelitelMilenium