Фејсбук девојка на неделата

radmila-mavrovska-thumbДосегашните неколку Фејсбук девојки на неделата, немаа предзнак „Мис“. За нас, апсолутно не е пресудно дали девојката веќе се закитила со таква титула, но оваа девојка и тоа како не освои. Вистинска мисица.

Повеќе...

valentina-graorkovska-thumbНовата 2012 година ја почнуваме со една прекрасна девојка, којашто не успеавме да ја фотографираме како „дедомразица“ бидејќи снегот го потрупа патот до новогодишната викендичка каде што престојуваше, па фотосесијата за жал, пропадна.

Повеќе...

dragana-jovanovik-thumbОвонеделната Фејсбук девојка ја одбравме пред се заради неколку работи. Таа е млада, привлечна и амбициозна.

Повеќе...

viktorija-jovanovska-thumbПродолжуваме со серијалот „Фејсбук девојка на неделата“. За оваа недела ја одбравме сексапилната Викторија којашто им пркоси на цензорските правила на социјалната мрежа.

Повеќе...

fb-devojka-urnek-thumbОд денес, почнуваме со едно прекрасно патување коешто се надеваме дека ќе биде долго и исполнето со многу насмевки и пријатни мигови. Почнуваме со објавување на девојка на неделата од македонското Фејсбук „небо“. Прва којашто ја има честа да отвори шоуто - прекрасната Јана Трпевска

Повеќе...

banerIscelitelMilenium