Постарите генерации сигурно се сеќаваат на Ранду, човекот кој го водеше циркузот и фрлаше ножеви во популарната серија Касандра, но како изгледа денес?

Неговото име е Хенри Сото, а зад себе има долгогодишна успешна кариера. Роден е на 29. мај 1961. година во Каракас во Венецуела.

По Касандра, снимил уште неколку серии.

Еве како изгледа денес:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа