Паднатото Кралство е продолжение на популарниот Јurassic World, а неговата премиера е закажана за 22-ри јуни, следната година.

Во 15 секундното видео за најава на новото продолжение, можеме да видиме како актерот Крис Прат и диносаурусите бегаат од огромна експлозија.

Прат и неговото добро познато друштво се обидуваат да се засолнат од ерупција на вулкан.

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа